Un tur culinar italian de excepție | Parmigiano Reggiano în meniul bucătăriei italiene 
0
Parmigiano Reggiano

Astăzi, vă aducem în bucătăria italiană La Bottega și vă povestim secretele unor rețete populare, de care sigur ești îndrăgostit. 

Noi o mai numim „cea mai bună bucătărie din lume” pentru că ne-a întins pe tavă multe dintre preferatele noastre: pizza, paste, bruschette sau tiramisu. Gusturile bogate, aromele intense, specificul italian rafinat și savoarea supremă din farfurie definesc fiecare experiență culinară italiană. 

Mulți s-au inspirat din bucătăria celebră a Italiei și astfel, numele frumoasei peninsule a ajuns pe buzele multora (și este pe gusturile tuturor). 

Astăzi facem o călătorie culinară încântătoare, senzațională, uluitoare și, mai ales, delicioasă pentru ca la final să exclami „Mamma Mia…”

Specificul rețetelor de astăzi: Parmigiano Reggiano.

Parmezanul este cel unul dintre cele mai cunoscute sortimente de brânză italiană- produs din lapte de vacă, capră, oaie sau bivoliță. Este preferat în bucătăria din peninsulă pentru că este parfumat și oferă un gust unic, ușor amărui preparatelor tradiționale. 

Acum să pregătim masa în stil italian. Powered by Parmigiano Reggiano DOP

Bruschette delicioase din baghetă proaspătă, cu roșii, ulei de măsline, usturoi și… parmezan, normal. Gustarea perfectă în orice moment al zilei. Toate ingredientele tradiționale pentru sortimentul preferat de bruschette se găsesc la noi: www.labottegadelpane.ro. E totul despre a mânca sănătos, gustos și despre cum să te îndrăgostești de gustul italian la o bruschetta. 

Iubitele paste carbonara – un preparat tradițional din Lazio. Pregătite din ingrediente populare, speciale, care le oferă un gust intens și plăcut. Secretul pastelor? Sosul carbonara Rustichella D’Abruzzo, celebrele spaghette și, bineînțeles, Parmigiano Reggiano pe care îl presărăm deasupra – ca un munte de plăceri culinare. 

Să nu uităm nici de formidabila pizza quattro formaggi, pe care o pregătești în familie pentru cei mai pofticioși din casă. Ai nevoie de patru sortimente de brânză, dintre care parmezan. Tot pe rafturile noastre sunt și uleiul de măsline, sosul de roșii și condimentele de care ai nevoie. 

Să aveți o călătorie culinară ca la carte și așteptăm să ne împărtășiți secretele voastre din bucătărie.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X