Povestea La Bottega del Pane
0
La Bottega 0065 scaled

Aducem Raiul delicateselor italiene mai aproape de voi!

Suntem și noi la fel de fascinați și de îndrăgostiți de bucătăria italiană și de aceea oferim calitate, rafinament, gusturi unice și memorabile, arome intense și experiențe inedite cu fiecare preparat gătit. Înțelegem dorința de original și promitem exclusivitate! De aceea, La Bottega del Pane călătorește în cele mai pitorești locuri din Italia pentru a aduce acasă o selecție delicioasă de produse gourmet

Misiunea noastră este să vă oferim produse de calitate, cu gust rafinat și unic pentru o călătorie culinară italiană de excepție. E mai plăcut să gătești când ai ingrediente La Bottega. E veselia în bucătărie, rafinament în farfurie și la final vă veți declara încântați de masa servită.

Născută ca o simplă brutărie, de-a lungul anilor La Bottega del Pane a evoluat, oferind clienților săi o varietate de sortimente de pâine, focaccia, biscuiți, prăjituri și produse de patiserie, încercând astfel să satisfacă cele mai exigente cerințe. 

Selectăm produse a căror poveste a trecut de mult testul timpului și colaborăm cu cei mai buni producători, aducându-le clienților o varietate de brânzeturi rafinate, selecții de salamuri, sosuri, paste sau vinuri de colecție, unul dintre cele mai importante criterii pentru alegerea produselor fiind calitatea excepțională a acestora. 

Pregătim zilnic produse de panificatie și patiserie, pentru ca voi să vă bucurati mereu de preparate proaspete. La Bottega este pe bunul vostru gust italian! 

Suntem aici ca să vă binedispunem la fiecare masă.

Dragoste la prima degustare!

La Bottega Iasi

Leave a Comment

Your email address will not be published.

TOP

X